Menu
A+ A A-

FONTOS: Az ITBN CONF-EXPO 2016 a támogatók jóvoltából továbbra is ingyenesen látogatható.
A látogatás előzetes regisztrációhoz és referencia személy megadásához kötött. Az esemény helyszínén korlátozott számban tudunk vendégeket fogadni, ezért egy bizonyos létszám fölött már nem áll módunkban regisztrációját elfogadni.
Az ITBN CONF-EXPO szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy különösen indokolt esetben a már visszaigazolt regisztrációt a rendszerből töröljék. A törlés tényéről a megadott email címre értesítés küldünk!

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy az ITBN CONF-EXPO 2016 kizárólag szakmai rendezvény, az itt elhangzó előadások, tartalmak és üzenetek az IT biztonságban dolgozó szakembereknek szólnak. Ezért kérjük, hogy csak abban az esetben regisztráljon, ha Ön szakértőként, a biztonsági szakmában dolgozó munkatársként vagy szakmai érdeklődésből kíván részt venni a konferencián. Ha kételye támadt abban, hogy Ön hozzájut-e a konferencián azokhoz az információkhoz, amelyekre kíváncsi, kérjük tanulmányozza a programot.

Szeretnénk, ha az ITBN CONF-EXPO 2016-ban is a közép-, és nagyvállalatok döntéshozói valamint a biztonsági szakemberek sikeres találkozója lenne. Megértésüket és együttmûködésüket elõre is köszönjük!

A rendezvényen elvárt öltözet az alkalomhoz illő üzleti viselet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy csak az alkalomnak megfelelő öltözetet viselő résztvevőket engedjenek be a rendezvényre.

A rendezvényen a résztvevők mozgását követő technológiát használhatunk.
A résztvevők az azonosításukat szolgáló mobil kóddal ellátott kitűzőket viselnek!
A résztvevőkről a rendezvény ideje alatt fényképek készülnek.
Szolgáltatóknak: azon szolgáltató szervezetek, amelyek nem támogatói vagy együttműködő partnerei az eseménynek összesen 2 db személy esetében jogosultak a térítésmentes belépésre. Minden további személy belépése 50.000 HUF + AFA összeg megfizetése mellett lehetséges. Amennyiben ilyen jegyet igényel, akkor a regisztrációs folyamat végigvitele után kérjük jelentkezzen az info@itbn.hu email címen. Szolgáltatóknak szóló magyarázó ábra lentebb.
ITBN 2016 Referencia folyamat
ITBN 2016 Referencia Támogatói folyamat
Érdemes azonnal regisztrálni, mert aki szeptember 10 előtt megteszi, az kétszemélyes élményvezetést nyerhet egy szupersport pályaautóval: információ
Sportcar