Menu
A+ A A-

ITBN 2017 - 2. nap - 2017-09-21

Előadás
Cím: Ázsiából hackelettel: Az MI és a közösségi média elemzésének kapcsolata és az Dolgok Internetének hackelése (EN)
Title: From Asia with Hack: AI in social media analytics and IoT security hacking
Előadó: Prinya Hom-anek, a Thai Igazságügyi Minisztérium kibervédelmi tanácsadója, ACIS
Időpont: 16:00 - 16:30
Helyszín: G300 --- 2. szint
Témakörök:
Az előadásról
Az előadásban, a neves thai szakember ázsiai szemszögből ismerteti meg velünk a mesterséges intelligencia közösségi media elemzésekben betöltött szerepét, illetve beszél az IoT hacking problémájáról, következményeiről és lehetőségeiről, különös tekintettel az ázsiai régió számára.
Az előadóról
A thaiföldi biztonsági szakember az ázsiai régió szakértője, a Thaiföldi Igazságügyi Minisztérium kiberbiztonsági specialistája. Prinya Hom-anek úr szinte az összes IT és IT Biztonságban megszerezhető cím birtokosa. Saját IT Biztonsági cégének irányítása és piaci tevékenysége mellett az ISC, az ISACA, a TISA és az itSMF boardjainak tagja, a thaiföldi biztonsági szolgálatok tanácsadója, négy egyetem és a Thai Királyi Rendőr Akadémia oktatója. A „The Hacker” kiberbiztonsági tv műsor vezetője.
About the presenter
The Thai cybersecurity professional is the expert of the Asiatic region and CyberSecurity Specialist of the Ministry of Justice, Thailand. Mr. Prinya Hom-anek holds almost all the titles one can get in the area of cybersecurity and IT. Besides managing his own private IT security firm and his market activities he is regional and Thai board member of ISC, ISACA, TISA and itSMF, cybersecurity consultant of the Thai intelligence authorities, a lecturer at four universities and teacher at the Thai Royal Police Academy. He also hosts a popular cybersecurity program "The Hacker" on Thai television.