Menu
A+ A A-

ITBN 2013 - 1. nap - 2013-09-25

Előadás
Cím: Online! Protected!
Előadó: Nagy Tibor, vezető IT Biztonsági tanácsadó, HP
Időpont: 14:45 - 15:20
Helyszín: 16. Terem
Témakörök:
Az előadás videója:
Az előadásról
„Online vagyok. Szolgáltatásaim mindig és mindenhonnan elérhetők. Saját és ügyfeleim érzékeny adatai három kontinens különböző adatparkjaiban találhatók. Tisztában vagyok a kibertér veszélyeivel. Azzal is, hogy az ellenséget nem lehet minden esetben feltartóztatni hálózatom határain – hiszen ma már nem is beszélhetek határokról. Nekem olyan védelmi stratégia és megoldás kell, mely a lehető legközelebb helyezi a biztonsági kontrollokat a legértékesebbhez: saját és ügyfeleim adatvagyonához.” És Önnek? Értekezés 35 percben a Hewlett-Packard AllianceOne partnere, a SafeNet piacvezető adatbiztonsági megoldásairól.
Az előadóról
Nagy Tibor 16 éve dolgozik nagyvállalati számítástechnikai környezetben, ebből az elmúlt 11 évben az informatikai biztonság számos területén tevékenykedett. Jelenleg a HP Informatikai Kft. IT biztonsági üzletágának vezető tanácsadója a felhőbiztonság, a PKI és az azonosság és központi hozzáférés kezelés szakterületeken. CISA, CISSP, CSSK minősítése van. Korábban a HP jogelődjeinél, a Compaq és a Digital Magyarország Kft-nél töltött be különböző beosztásokat a rendszer- és alkalmazás integráció területén.
About the presenter
Tibor Nagy has been working in the IT industry for 16 years, working in the field of information security in the last 11 years. Currently he is a senior security consultant of cloud security, PKI and identity and access management at HP Hungary. He is the holder of the CISA, CISSP and CCSK designations. Prior to his current engagement, he undertook various positions at Compaq and Digital Equipment Hungary.
A támogatóhoz kapcsolódó anyagok