Menu
A+ A A-

ITBN 2013 - 2. nap - 2013-09-26

Előadás
Cím: Adataink végveszélyben? Kerekasztal-beszélgetés 4 ügyfél képviselőjével a megvalósított adatszivárgás elleni védelem tapasztalatairól.
Előadó: Egerszegi Krisztián ügyvezető igazgató, CDSYS
Időpont: 12:00 - 12:35
Helyszín: 15. Terem
Témakörök:
Az előadás videója:
Az előadásról
Szinte mindennap értesülhetünk a sajtóból olyan esetekről, amelyekben adatszivárgás következtében ért súlyos kár vállalatokat. Egyre többen ismerik fel az adatszivárgásban rejlő veszélyeket és az előrelátóak nem várják meg, hogy náluk is bekövetkezzen egy komoly incidens. Az előadás keretében az adatszivárgás elleni védelem gyakorlati tapasztalatairól beszélgetünk Biró Gabriellával (Unicredit Bank), Mihály Tamással (CIB Bank), Nagy Sándorral (korábban Banco Popolare) és Niklai Norberttel (EON). Az előadásunk után kezdődően ajánljuk mindenki figyelmébe a CDSYS Adatszivárgás elleni védelem Workshop-ját, ahol működés közben láthatjuk, hogyan működik az adatszivárgás elleni védelem a gyakorlatban.
Az előadóról
Egerszegi Krisztián, ügyvezető igazgató, Compliance Data Systems Kft. Műszaki és közgazdasági végzettséggel, több mint 10 év szakmai és oktatói tapasztalattal rendelkezem, számos komplex IT biztonsági projekt megvalósításában vettem részt szakértőként, projektvezetőként. A CDSYS vezetőjeként az Adatszivárgás elleni megoldások (Data Loss Prevention), IT Compliance és az Identity Management területén szállítunk megoldást ügyfeleinknek.
A támogatóhoz kapcsolódó anyagok